Varilux Centrum

Comfortabel leven begint met goed voor uzelf zorgen. Aandacht besteden aan de dingen die écht belangrijk zijn, uw ogen bijvoorbeeld. Polman Opticiens geeft uw ogen de zorg die ze verdienen.

Met behulp van de meest nauwkeurige apparatuur, zeer hoogwaardige producten en een fantastische service. Ook het modeaspect en wat een bril kan doen voor iemands persoonlijkheid staan bij ons centraal. Bij Polman opticiens bent u verzekerd van goed advies en is er oprechte interesse in de klant.

Varilux multifocale brillen glazen bieden u een scherp en helder zicht met soepele overgangen tussen de verschillende kijkgebieden. Zo geniet u van natuurlijk zicht op elke afstand en in iedere situatie. Dankzij het multifocale ontwerp van Varilux kunt u met een bril zowel dichtbij als veraf scherp zien en gaan deze kijkgebieden vloeiend in elkaar over. Zo hoeft u niet meer te wisselen tussen uw leesbril en uw bril voor veraf. Onze variluxspecialisten adviseren u graag in de meest geschikte kijkoplossing voor u.

Varilux series

Scroll to top